Krokante kabeljauwhaas uit de oven

Gepubliceerd op 29 april 2021 om 21:07

Kabeljauw met krokante panko, citroen en basilicum.

Ingrediënten:
- Kabeljauwhaas (150-200 gram per persoon)
- Panko
- Verse basilicum
- Citroen
- Peper, zout, olijfolie

 

Bereiden:
Meng de panko met fijngehakte verse basilicumblaadjes. Smeer de kabeljauw licht in met olijfolie en peper en zout.

Leg de kabeljauw met de mooie kant in de basilicum-panko. Ook even de zijkanten in de panko deppen zodat het stuk rondom bedekt is.

Leg het stuk in een ingevette ovenschaal en knijp een stukje citroen uit boven alle stukken.

Zet in een voorverwarmde oven op 180 graden. Stukken van ongeveer 100-150 gram kunnen 15 minuten en stukken van 150-250 gram moeten 20-25 minuten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb