Gevulde portobello's

Gepubliceerd op 29 april 2021 om 21:04

Portobello's gevuld met spinazie, tijm, pecannoten, zongedroogde tomaat. Gegarneerd met geitenkaas/feta/oude kaas.

Lekker en gezond! Dit recept heb je snel gemaakt en is super lekker. De geitenkaas maakt het helemaal af! Mocht je niet van geitenkaas houden, dan kun je deze kaas vervangen door feta of een lekkere oude kaas.

 

Ingrediënten voor 2 personen:
- 4 Portobello's
- 300 gram verse spinazie
- Pecannoten
- Geitenkaas
- Zongedroogde tomaat
- 5 takjes tijm
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
(Kan ook met spekjes)

 

Bereiding:
Bak de spinazie met de ui, knoflook, tijm, zongedroogde tomaat en een paar stukjes geitenkaas in een koekenpan. Doe er wat peper en zout bij. Laat even staan tot het meeste spinazie-vocht is verdampt.

Dep de portobello's aan twee kanten in een pannetje met een laagje gesmolten boter en verse tijm.

Schep het spinaziemengsel in de portobello's en garneer met stukjes pecannoten en stukjes geitenkaas.

Doe de portobello's op 200 graden ongeveer 10-15 min in de oven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.